Ordförandens rader

Så har då vår rasspecial i Gränna 2019 passerat, många fina hundar och många glada trevliga människor har vi sett och träffat under helgen. Eftersom det är ett jubileumsår så blev det en unik utställning och en unik aktivitetsdag.

TACK ALLA NI SOM GJORDE HELGEN FANTASTISK. VI SYNS NÄSTA ÅR IGEN!

Årsmötet förflöt med bland annat val av ny styrelse som en av punkterna och så val av ny ordförande, det blev JAG som fick förmånen att få representera klubben som ordförande för året som kommer.
Jag vill rikta ett JÄTTETACK till Ann-Charlotte och den avgående styrelsen för det jobb de utfört och styrt klubben till vad den är idag.

Vi står inför många arbetsuppgifter närmste tiden, en av de mest utmanande uppgifterna är att hitta en ny redaktör för vår medlemstidning, kan DU eller har DU någo kompis som kan och vill så är ni jättevälkomna att höra av Er till mig eller någon av de övriga i styrelsen.

Men klubben är ju så mycket mer än en styrelse och en tidning, klubben är ju till största delen NI medlemmar och era hundar. Så har ni frågor eller funderingar som rör klubben, rasen eller bara i största allmänhet vill prata hund så får Ni gärna höra av Er, vi i styrelsen finns här för våra medlemmar.

Kort om mig: Lars Bergman 60+, bor i Ludvika, foxterriern kom som en bonus med min fru i slutet av 70-talet och tillsammans har vi Kennel Ferrostar. Föreningsbakgrund inom fackföreningsvärlden och motorsportvärlden där jag inom båda har fungerat som ordförande under ett antal år. Många funderingar och tankar har jag om vår klubb om vår framtid och jag hoppas att jag tillsammans med övriga styrelsen och Er kan förverkliga några av dem.


Till nästa gång

VOFF VOFF

Lars

Raskompendium

Det nya raskompendiet, godkänt av Svenska Kennelklubben och använt vid dommarkonferensen i Malmö nov-2017 finns nu att köpa.

Kompendiet innehåller komplett rasbeskrivning och många beskrivande bilder. Kompendiet kostar 100:-/st inklusive emballage och frakt.

Beställning görs enligt följande. Sätt in 100:- på kontonummer SHB 916645088 clearing 6875. Ange ditt namn och medlemsnummer som inbetalare.

För beställare utomlands gäller IBAN:SE6000 0000 0009 1664 5088, BIC:HANDSESS.

Vid frågor välkommen att kontakta Christina Boberg stravaren@boberg.nu.

Strävhåriga foxterrierdagen

Läs vad som har hänt runt om i landet.


Läs mer

Valpar till salu

Leverans: 11-13 Kennel Foxamore

Valpar väntas

Kennel Foxamore 2019 v-38
Kennel Snowfly's 2019 v-44
Kennel Fox on The Rocks 2019 v-45
Åse Bergman 2019 v-45
Kennel Läckerbiten's 2019 v-45

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemmar!

Alla klubbens medlemmar får ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet.
De medlemmar som är sena med inbetalningen av medlemsavgiften kommer i fortsättningen att få tidigare nummer av Strävaren i samband med massutskick av "nästa" nummer. Nya medlemmar får självklart sin Strävare så snart de har gått med i klubben.
Om ni byter adress glöm då ej att meddela detta till klubben. Då har Strävaren lättare att hitta hem till er.
/Styrelsen

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan samt tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

10-19 Foxpromenad Karlskoga
10-19 Foxpromenad Lund
10-19 Foxpromenad Stockholm
10-19 Foxpromenad Väjern

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 20 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Nedan finner ni tips om försäkringar där ni kan jämföra mellan de olika försäkringsbolagen.

Försäkra hunden
Hundförsäkring.SE
Hundförsäkring.NU

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK

Utbildning för avelsfunktionärer
Nominera Årets bragdhund 2019
Håll koll med protokoll – 3 nya
Tipsa oss om eldsjälar
Nytt nummer av Hundsport på väg
Sista chansen till billigare anmälan
Ny centralstyrelse och 28 motioner